Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerkklokken luiden vrijdagavond voor Israël

Geplaatst op: 11 oktober 2023

De klokken van de Grote Kerk luiden vrijdagavond als teken van steun van steun aan Israël en als roep om gerechtigheid en vrede. 

Vanuit kerken in de Bommelerwaard is het initiatief genomen de klokken te gaan luiden als teken van steun aan Israël en als roep om gerechtigheid en vrede. Dit klokgelui zal plaatsvinden op vrijdagavond 13 oktober 2023 van 19.00 tot 19.15 uur. Dit is ongeveer aan het begin van de joodse sjabbat, een week na de brute aanval van Hamas. Het is volgens de initiatiefnemers tevens een appèl tot aanhoudend gebed om Gods ontferming voor de getroffenen. De kermisexploitanten hebben al aangegeven hun muziek uit te zullen zetten tijdens het klokgelui.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500