Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkoop van lekkernijen voor Rwanda

Geplaatst op: 12 oktober 2023

Het 2e/3e wereldproject is met haar eerste actie voor Rwanda aanwezig op de Biestemerk om eigengemaakte producten als jam, vruchtensap en bakproducten te verkopen. Daarnaast zal er de ‘Biesvelder grillkaas’ van Jannie Boxum te verkrijgen zijn in de kraam naast Flier Sport.

Het doel van het project is om in het dorp Bweyeye twee slaapzalen te realiseren bij een al bestaande praktijkschool zodat er geen tijd verloren gaat met het uren lopen van en naar school. Gewonnen tijd die zo besteedt kan worden in de schoolbanken en uiteindelijk meer kans biedt op een succesvol vervolg.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500