Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw aan de Langestraat: Jomi Bedrukkingen

Geplaatst op: 14 oktober 2023

De Langestraat is vanaf dinsdag een zaak rijker. Naomi van der Sluis en John van Dijk zijn inmiddels verhuisd met Jomi Bedrukkingen en vanaf komende week zijn te vinden in het pand waar voorheen Ter Stal gehuisvest zat.

Twee jaar geleden begon het duo met het bedrukken van bekers, shirtjes, tassen, jassen en verschillende soorten relatiegeschenken. Naomi vormde de creatieve kant en haar stiefvader nam de technische en zakelijke aspecten voor rekening. “Maar dat begon al vrij snel te groeien. Daarom keken we rond naar een plek waar we konden uitbreiden. Nog geen maand geleden kregen we het aanbod om hier de zaak voort te zetten en inmiddels zijn bijna alle spullen over van de zolderkamer naar deze winkelruimte”, legt Naomi uit.

Het nieuwe onderkomen is volgens Naomi ideaal: “We hebben hier een stuk meer ruimte en kunnen makkelijk klanten verwelkomen in ons atelier en showroom. Een deel van het proces gaat handmatig. Voordeel daarvan is bijvoorbeeld dat we ook kleine oplages maken en we in geval van spoed korte levertijden kunnen garanderen. We zijn nu bezig om de puntjes op de i te zetten”

De onderneming, zowel gericht op particulieren als bedrijven, is van dinsdag tot en met vrijdag open van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500