Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterlandtoernooi toe aan 20e editie

Geplaatst op: 14 oktober 2023

(Ingezonden) De data voor het Zwartewaterlandtoernooi zijn weer bekend! Op woensdag 27 en vrijdag 29 december gaan wij ons opmaken voor alweer de 20e editie van het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. Jong, oud, ervaren, onervaren, iedereen is dit jaar weer welkom tijdens dit zaalvoetbal-spektakel in d’Overtoom! Zaalvoetbalteams kunnen zich tot 14 november opgeven via een belletje of Whatsapp naar telefoonnummer: 06-36487317. 

De gehele opbrengst van het toernooi gaat zoals ieder jaar naar een goed doel uit de gemeente. Dit jaar is dat 2e en 3e Wereldproject gemeente Zwartewaterland. Een stichting die zich dit keer inzet voor een praktijkschool in Rwanda. Een fantastisch initiatief waar wij graag aan bij willen dragen.

Om het toernooi mogelijk te maken en mede het goede doel te steunen, is de organisatie op zoek naar sponsoren. Via bovenstaande nummer kunt u informeren naar de mogelijkheden. We hopen op uw steun!

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500