Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Al 115.000 euro opgehaald na bemoedigingsavond voor Israël in Bovenkerk

Geplaatst op: 16 oktober 2023

Afgelopen zaterdagavond is er een bemoedigingsavond voor Israël gehouden in de Bovenkerk van Kampen. De avond is bezocht door zo’n 1000 bezoekers. De algehele leiding was in handen van Bert Noteboom. Hij sprak kort met vier gasten: dirigent Jan Quintus Zwart, ambassademedewerker André Diepenbroek, wethouder Van der Sluis (CU) van de gemeente Kampen en lijsttrekker Chris Stoffer van de SGP.

Muzikale medewerking werd verleend door Groot Samengesteld Hollandkoor, Marco den Toom, Jan Lenselink, Noortje van Middelkoop en Jan Loosman. De collecte die werd gehouden, was bestemd voor het Noodfonds Israël van Christenen voor Israël. De opbrengst van de collecte is op dit moment € 115.000; het bedrag loopt nog steeds op door giften die via de QR-code in de livestream nog binnenkomen. De stream is te bekijken via het YouTube-kanaal Kampen Bovenkerk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500