Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overleden vrouw in huis gevonden na bezorgd belletje van buurtgenoot

Geplaatst op: 20 oktober 2023

In een woning in het centrum van Genemuiden is vrijdagavond een overleden persoon in een woning aangetroffen. Dat meldt de politie. Een buurtbewoner had een melding gemaakt bij de woningbouworganisatie nadat diegene de desbetreffende persoon al geruime tijd niet buiten gezien had.

De woningbouworganisatie nam contact op met de politie en agenten troffen het stoffelijk overschot aan waarna haar familie is ingelicht. Een buurtbewoner meldt dat het gaat om een van oorsprong Amsterdamse vrouw. Tot dusver wordt uitgegaan van een natuurlijke doodsoorzaak.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500