Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

HBM biljarttoernooi

Geplaatst op: 24 oktober 2023

(Ingezonden) Op zaterdag 4 en 11 november zal er in het clubgebouw van Biljartvereniging HZW uit Genemuiden weer door meer dan 50 regionale biljarters worden gestreden om de prijzen op dit jaarlijks terugkerende biljarttoernooi (spelsoort Libre).

Dit toernooi wordt voor de 4e keer georganiseerd door HZW en gesponsord door HBM Genemuiden BV (uw adres voor vloerverwarming, vloerkoeling en aircotechniek). Dit laagdrempelige toernooi staat bekend om de ongedwongen sfeer en gezelligheid, en vele regionale biljarters kijken er elk jaar weer naar uit om lang te komen.

Op zaterdag 4 november as. zullen de poule-wedstrijden worden gespeeld (van 9:30 uur tot ongeveer 18:00 uur) en de beste 32 deelnemers (16 in de A-poule en 16 in de B-poule) strijden op de Finaledag van zaterdag 11 november as. vanaf 9:30 uur om de prijzen.

Uiteraard is op beide dagen iedereen welkom om eens even langs te komen en te genieten van het biljartspel en de gezelligheid.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500