Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muziek op Schoot

Geplaatst op: 30 oktober 2023

(Ingezonden) Wat is Muziek op Schoot? Samen genieten met je kind en plezier beleven aan de muzikale activiteiten! Zoek je een leuke activiteit om samen met je kindje bezig te zijn? Bij Muziek op Schoot staat samen plezier maken voorop. Muziek draagt bij aan de totale ontwikkeling van het kind.

Door de muzikale activiteiten die we doen gaat je kindje al spelend ontdekken, daarbij worden verschillende ontwikkelingsgebieden, zoals de sociaal-emotionele ontwikkeling, de motorische ontwikkeling en de taalontwikkeling gestimuleerd.

In een klein groepje gaan we samen zingen, nieuwe en bekende liedjes, die je thuis ook weer kunt gebruiken. Je hoeft daarvoor geen zangtalent te zijn, zingen met je kind geeft verbinding en schept een band.

De lessen zijn speciaal voor kinderen van ongeveer 8 maand tot 4 jaar samen met een ouder, een opa of oma of een andere verzorgende.

In Genemuiden gaan de lessen van start op dinsdag 14 en zaterdag 18 november 2023 en worden gegeven door Esther Oosterhuis uit Genemuiden.

Deze Muziek op Schoot cursus omvat 5 aaneengesloten lessen. Op dinsdag in de BSO ruimte van de Kwaekerties en op zaterdag in een ruimte op het industrieterrein.

Voor meer info en/of opgave contact via mail: esther.fluitenpiccolo@gmail.com of telefoon 06 55 16 47 98

Deze najaarscursus wordt nu tijdelijk voor een gereduceerd tarief aangeboden. Voor de totale cursus op dinsdag of op zaterdag €30,-

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500