Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inloopconcert met Vox Laude, Stereo en Immanuël

Geplaatst op: 31 oktober 2023

Op de Winterfair zijn dit jaar weer koren te beluisteren. In de Grote Kerk geven Stereo, Immanuël Urk en Vox Laude concerten vanaf 18:30 uur. De kerk is open om 18:00 uur. De toegang is gratis, bij de uitgang staat een collectebus voor de onkosten. Men kan in- en uitlopen op ieder gewenst moment.

“Afgelopen jaar was het concert een groot succes. De opkomst was veel groter dan we hadden durven dromen”, vertellen Janneke en Anneke. “We hebben zoveel mooie en enthousiaste reacties gehoord achteraf, en ook de koren waren enthousiast. Daarom ook dit jaar weer een warm winterconcert in de Grote Kerk tijdens de Winterfair”, melden de organisatoren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500