Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Riezebos Bouwbedrijf zoekt voorman/timmerman

Geplaatst op: 1 november 2023

(Adv.) Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou je graag wil meewerken aan mooie projecten voor onze opdrachtgevers? Dan hebben wij mooie en uitdagende projecten voor jou klaar staan!

Wie zijn wij:

Riezebos Bouwbedrijf in Genemuiden is gespecialiseerd in het werken voor particuliere opdrachtgevers. Daardoor hebben wij een grote diversiteit aan projecten, dat kan zijn het vervangen van kozijnen tot het bouwen van een vrijstaande woning en alles wat daartussen zit.

Als voorman timmerman ben je verantwoordelijk voor je eigen klus. Dit betekent dat je het aanspreekpunt op de bouw bent voor klanten, collega’s en onderaannemers. Daarnaast werk je zelf ook mee aan de desbetreffende klus.

Wij bieden jou:

Altijd werken in een vast team

Opdrachten maken van start tot oplevering

Veel verschillende soorten opdrachten, zoals aanbouwen, vrijstaande woningen, dakopbouwen, serre, etc.

Je hebt dus ook steeds te maken met nieuwe en betrokken opdrachtgevers die erg blij zijn met wat je maakt. Dat geeft veel voldoening!

Goede arbeidsvoorwaarden

Gezellige sfeer met je collega’s

Wat extra prettig is, is dat je de tijd krijgt om het werk goed en volledig af te maken. Onze opdrachtgevers beoordelen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,7 op www.bouwnu.nl!

Voor nieuwe medewerkers hebben we niet alleen mooie klussen staan maar je krijgt bovendien direct een gereedschappakket ter waarde van € 1.200,00. Voor jezelf. En het blijft ook van jou!

Informeer naar de mogelijkheden op één van onderstaande telefoonnummers: Kantoor: 038 – 385 45 95
Johan Kok (hoofduitvoerder) 06 – 201 352 27, Gert-Jan van Es 06 – 523 581 54.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500