Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Officiële opening De Morgenster en De Levensbron

Geplaatst op: 4 november 2023

Komende vrijdag 10 november vindt de officiële opening plaats van de twee nieuwe christelijke kindcentra De Levensbron en De Morgenster in Genemuiden.

Zowel op de locatie van De Morgenster aan de Fazant als van De Levensbron op het Taghof zal deze opening gepaard gaan met het hijsen van de vlag en de onthulling van de nieuwe schoolnaam in een nieuw logo. Om 11:30 uur zal dit officiële en historische moment plaatsvinden op het schoolplein van de Levensbron en om 11:50 uur volgt dezelfde plechtigheid bij De Morgenster aan de Fazant. Aansluitend vindt op beide locaties een feestelijke bijeenkomst plaats voor ouders en andere belangstellenden.

Het afgelopen schooljaar fuseerden In Genemuiden drie hervormde basisscholen Johannes Bogermanschool, Johannes Calvijnschool en Maarten Lutherschool. De eerstgenoemde twee basisscholen werden kindcentra met basisonderwijs, peuter- en buitenschoolse kinderopvang onder één dak. Bij de fusie hield de Maarten Lutherschool op te bestaan. De Christelijke Integrale Kindcentra (CIKC) De Morgenster en De Levensbron maken deel uit van de christelijke scholengroep en kindcentra IJsselrijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500