Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Styling Arina begint pop-up store in winkel Anna’s

Geplaatst op: 10 november 2023

Styling Arina heeft haar deuren geopend in het charmante oude pand van Anna’s, gelegen aan het levendige Havenplein. “Voor de komende 7 weken nodigen wij je uit om onze trendy pop-up store te verkennen, waar wij een uitgebreide collectie sjaals, tasjes, accessoires, telefoonkoorden en stijlvolle vestjes voor alle leeftijden aanbieden kortom voor ieder wat wils”, aldus de nieuwe onderneemster.

Arina, met haar passie voor mode, heeft op verschillende markten gestaan waar haar handelswaar met groot enthousiasme werd ontvangen. Dit heeft haar geïnspireerd om deze unieke pop-up store te starten. “Of je nu op zoek bent naar iets speciaals voor jezelf of een perfect cadeautje voor Sinterklaas of Kerst, bij ons ben je aan het juiste adres”, vertelt de winkelier.

De winkel aan de Westerkaai 70 is open van dinsdag tot en met zaterdag.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500