Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

850 gevulde schoenendozen ingezameld voor Roemenië

Geplaatst op: 13 november 2023

De schoenendoosactie van Genemuiden voor Roemenië is zaterdag afgerond. “We mochten maar liefst rond de 850 schoenendozen in ontvangst nemen. Heel bijzonder, het waren er zoveel! Prachtig dat deze actie zo heeft geleefd”, aldus initiatiefneemster Alinda Visscher die het project al jarenlang voortzet met haar helpers.

Ze vult aan: “Heel veel kinderen hebben geweldige mooie dozen gemaakt, hartelijk bedankt hier voor ook voor de vele giften die binnen zijn gekomen, dit geld willen we gaan gebruiken voor vers fruit te kopen voor de ouderen en kinderen. Eind november hopen we met een groepje naar Oradea te gaan om de dozen uit te delen bij de ouderen, gezinnen, kinderen en de plaatselijke kerken rondom Oradea met de kerst worden de dozen uitgedeeld in kerken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500