Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inloopavond nieuwbouw huurwoningen Binnenlanden

Geplaatst op: 15 november 2023

foto: Peter Leenhouts

Wetland Wonen is bezig met de voorbereiding op de bouw van 7 sociale huurwoningen en 21 appartementen voor sociale verhuur aan de Stuivenbergstraat en Meester Steenbergenstraat in Genemuiden.

Tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 28 november informeert de woningcorporatie u graag over dit plan. U bent van harte welkom om de tekeningen te komen bekijken. Ook zijn medewerkers van Gemeente Zwartewaterland en Wetland Wonen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Tijd: inloop tussen 18.30 uur en 20.30 uur.

Waar: d’ Overtoom, Grutto 1 in Genemuiden.

Tijdens deze inloopavond wordt geen informatie gegeven over de verhuur van woningen. Er is nog niet bekend hoe de toewijzing van de huurwoningen verloopt en wat de huurprijzen worden. Later wordt een bijeenkomst georganiseerd voor mensen die deze woningen willen huren. Om straks in aanmerking te komen voor één van de woningen moet u staan ingeschreven op www.dewoningzoeker.nl. Dat kunt u nu alvast doen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500