Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugd Sportclub verkoopt suikerharten

Geplaatst op: 15 november 2023

(Ingezonden) De jeugd van SC Genemuiden houdt ook dit jaar een suikerhartenactie. Van 15 tot en met 22 november komen de jeugdelftallen langs de deur om uw bestelling op te nemen.

U kunt kiezen uit een overheerlijk groot opgespoten hart, een lekker stuk opgespoten suuker of 6 losse stukjes in een doos. Op donderdagavond 30 november en vrijdag 1 december worden de bestellingen rondgebracht. Mooi op tijd voor een heerlijke traktatie op pakjesavond!

De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw materiaal voor de jeugdafdeling van SC Genemuiden. Voor degenen die niet thuis zijn tijdens het rondlopen is er ook een digitale mogelijkheid om te bestellen: via de site kunnen bestellingen geplaatst worden tot 24 november 12.00 uur. De jeugd van SC Genemuiden hoopt u te mogen verwennen met een heerlijk suikerhart en daarmee uw steun te mogen ontvangen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500