Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koekactie stichting Gave

Geplaatst op: 16 november 2023

Stichting Gave houdt een koekactie in Zwartewaterland. Speculaasmolens en muffins worden gesponsord door Van Dijk Bakery uit Zwartsluis. De bestellingen zijn op 1 december af te halen en te koop op de Genemuider Winterfair.

“Gave ondersteunt belangrijke contacten tussen christenen en vluchtelingen. We doen dat met praktische hulp, kennis, materialen en gezamenlijke activiteiten. Omdat we Gods liefde willen delen. Samen met kerken en vrijwilligers zorgen we ervoor dat iedere vluchteling zich gezien en geliefd voelt”, vertelt Anita Eenkhoorn.

Als relatiemanager helpt zij kerken in Overijssel, Gelderland en Flevoland om gastvrij te zijn voor asielzoekers en statushouders. Concreet doet zij dit door het helpen opzetten van een activiteit, bij meerdere activiteiten het opzetten van een interkerkelijke werkgroep soms gebundeld in een House of Joy: een buurthuis op loopafstand van een azc.

Om dit werk mogelijk te maken, organiseert het Gave werk van Anita een koekactie: koeken kunnen gekocht worden voor €3,50 per pak, 3 voor €10. Bestellen kan via een WhatsApp-bericht naar 06-25230349. Meer info? Kijk op: www.gave.nl/anitaeenkhoorn.nl

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500