Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

René van der Weij tekent weer bij

Geplaatst op: 17 november 2023

SC Genemuiden en hoofdtrainer René van der Weij zijn opnieuw een contractverlenging van 1 jaar overeengekomen. Van der Weij is inmiddels bezig aan zijn 5e seizoen in Genemuiden heeft het nog prima naar zijn zin in Genemuiden.

Na de promotie van vorig seizoen met de mooie resultaten in de nacompetitie zijnde de wedstrijden tegen Excelsior’31 & vv Capelle en de huidige resultaten in de 3e divisie waar SC Genemuiden in de kop van de tabel meedraait (3e plaats) hebben beide partijen besloten om nog een jaar met elkaar door te gaan. Van der Weij ziet dat het beleid van de club in combinatie met de goede harmonie nog voldoende mogelijkheden om SC Genemuiden voort te stuwen. Mooi is dat steeds meer  talenten van de club zich aandienen en ook de mogelijkheid krijgen om zich te laten zien en uiteindelijk definitief aan te mogen sluiten bij de 1e selectie.

De positieve stemming bij spelersgroep, overige technische stafleden en andere direct betrokkenen overheerst en heeft doen besluiten om samen verder te gaan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500