Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub heeft nu ook eigen bierglas

Geplaatst op: 20 november 2023

Sportclub Genemuiden voorzitter Luuk Drost kon dit weekend proosten op een driepunter van het vlaggenschip in Noordwijkerhout. En ditmaal kon het glas zelfs geklonken worden in heuze bierfluitjes waar het logo van de vereniging op prijkt. Drost kreeg deze zaterdagochtend overhandigd door Jacko Winter namens de Supportersvereniging.

“Als Sportclub zijn wij heel blij met commissies als de Club van 100, Stichting busreizen en onze Supportersvereniging”, laat een trotse voorzitter weten. “Zij ondersteunen ons met allerlei materialen die voor de hele vereniging bestemd zijn. Een aantal leden hebben de supportersvereniging vorig jaar nieuw leven ingeblazen. We hebben al een aantal mooie super saturdays en verlotingen achter de rug en nu ook deze succesvolle actie van de bierglazen laat zien dat Sportclub leeft. We proosten dan ook met elkaar op de toekomst. Sportcluppers dat zijn we allen”, besluit een glunderende Luuk Drost.

Voor wie nu denkt zelf te kunnen fluiten naar deze Sportclub-bierglazen, komt bedrogen uit. De bierfluitjes zijn te verkrijgen bij Jacco Eenkhoorn en Rick Hoekman van de supportersvereniging voor slechts €7,50 per stuk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500