Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stemlokalen vanaf 7.30 uur geopend

Geplaatst op: 21 november 2023

De stemmen in het Hervormd Centrum worden geteld (archief)

Ook in Zwartewaterland openen woensdag de stemlokalen. De stembureaus zijn geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Twee kandidaten uit Zwartewaterland doen een gooi naar een zetel: Maarten Slingerland namens de SGP en nieuwkomer Cor Pierik namens de BBB.

Tijdens de vorige kamerverkiezingen was de SGP de grootste in de gemeente Zwartewaterland, gevolgd door de CU en het CDA. Stemmen kan woensdag op de volgende locaties op vertoon van een stempas en een identiteitsbewijs: Hervormd Centrum, d’Overtoom, ’t Olde Staduus, Bethelkerk, Jachin en Boazkerk en De Driester.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500