Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Telefoonboekbiljart voor bedrijven wordt ongekend spektakel’

Geplaatst op: 21 november 2023

Het allereerste telefoonboekbiljarttoernooi voor bedrijven lijkt een enorm succes te gaan worden. Binnen no-time was het evenement volgeboekt. Na veel passen en meten konden alle opgegeven ondernemingen ingedeeld worden, maar het zal dringen worden aan de zes beschikbare tafels. 

Grote drijvende kracht achter dit nieuwe evenement is plaatsgenoot René Bonthuis. Hij draait al jaren mee in de organisatie van het grote WK-Telefoonboekbiljarten. Dit ongekend populaire festijn is niet meer weg te denken van de internationale kalender.

Maar a.s. vrijdag gaat het om de plaatselijke eer. En ook nu zal de gezelligheid ongetwijfeld de hoofdrol op komen eisen. Gezien de hoeveelheid aanmeldingen wordt de deelnemers verzocht om ruim van tevoren in “de Rank” aanwezig te zijn. Om uiterlijk 19.00 uur moeten de eerste ballen echt gaan rollen.

Na twee voorrondes waarin alle deelnemers aan bod komen, gaan uiteindelijk de beste teams naar de finalerondes.

“Het is moeilijk te zeggen hoe laat de winnaars bekend zijn”, laat René Bonthuis weten. “Het niveau van het spelletje is alleen maar gestegen en dat leidt er uiteraard ook toe dat de wedstrijden langer duren. Maar gezelligheid kent gelukkig geen tijd”, lacht de organisator.

Publiek is uiteraard van harte welkom bij het spektakel. Wel wordt aan alle deelnemers en toeschouwers nadrukkelijk verzocht om geen vervoermiddelen bij “de Rank” te plaatsen. Auto’s kunnen geparkeerd worden aan het nabijgelegen Havenplein en voor de fietsen is volop plaats bij de Maarten Lutherschool. Dit in verband met de nabijgelegen huisartsenpost, die vanzelfsprekend altijd goed bereikbaar moet blijven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500