Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Creëer bij Active Creations merkfans zoals Oranje

Geplaatst op: 12 juni 2024

(Adv.) Kijk je al uit naar de wedstrijden van het Nederlands elftal op het EK in Duitsland? Wij wel! In de groepsfase zullen de speelsteden Hamburg, Leipzig en Berlijn Oranje kleuren. Oranjemarsen, Oranjepleinen, Oranjetribunes. Bij Active Creations kunnen we altijd enorm genieten van het Oranjelegioen. Wil jij net als de mannen van Ronald Koeman ook voor jouw merk fans creëren? Active Creations helpt je daar graag bij! Ontdek hoe. 

Net als Oranje op het EK wil je als ondernemer succes. Ook jij wilt groeien, opvallen en presteren om zo trouwe supporters te creëren. Dat kan met een sterk merk. Hoe jouw onderneming dat wordt, daar heb je uiteraard wel een bepaald idee bij. Maar exact weten doe je het niet. En dat is logisch, want net als jouw werk is een merk zó sterk maken dat het fans creëert vakmanschap. Active Creations hanteert daarbij een aanpak zoals Oranje.

Net als Oranje stellen we een team van specialisten op

Vol vertrouwen kijken we uit naar het toernooi van het Nederlands elftal. Een team vol specialisten, zoals Virgil, Joey en Memphis. Bij Active weten we tot welk succes een selectie die elkaar aanvult in staat is. Ook wij beschikken over een complementaire groep merkversterkers. Omdat alleen de juiste samenhang tot resultaat leidt, stelt Active graag het beste team voor het creëren van jouw merkfans op.

Net als Oranje komen we met een doordacht en doeltreffend plan

Al zenuwachtig voor Polen-Nederland? Wij niet! Bondscoach Ronald Koeman kennende heeft hij een doordacht en doeltreffend plan uitgedacht om Szczesny en co te verslaan. Bij Active weten we welke prestaties een doordacht en doeltreffend plan opleveren. Ook wij smeden altijd een tactiek om jouw merk te laten scoren. Omdat alleen de juiste aanpak tot resultaat leidt, bedenkt Active graag het juiste aanvalsplan voor jouw merk.

Net als Oranje tonen we lef, enthousiasme en creativiteit

Al vertrouwen in Nederland-Frankrijk? Wij wel! Oranje beschikt namelijk over genoeg lef, enthousiasme en creativiteit om Mbappé en co van scoren af te houden. Bij Active weten we waar lef, enthousiasme en creativiteit je brengt. Ook wij zetten deze eigenschappen altijd in als we aan de aftrap van het creëren van merkfans staan. Omdat alleen durf, plezier en out-of-the-box denken tot resultaat leidt, toont Active dit karakter graag voor jou.

Net als Oranje zijn we betrokken bij jou

Al zin om Nederland-Oostenrijk te volgen? Wij wel! Oranje heeft inmiddels zoveel betrokkenheid aan haar fans getoond, dat het legioen het Nederlands elftal naar de zege zal schreeuwen tegen Arnautovic en co. Bij Active weten we hoe belangrijk betrokkenheid is. Ook wij tonen commitment bij het laten groeien van je merk. Omdat alleen toewijding tot resultaat leidt, beleeft Active alle hoogte- en dieptepunten met je mee.

Meer weten?

Ben jij ondernemer en inspireren deze EK-weken ook jou om te werken aan trouwe fans voor je merk? Neem dan eens contact met ons op om vrijblijvend om tafel te gaan over de mogelijkheden. Mail naar info@activecreations.nl of bel met 038-386 93 67.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500