Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ichthusschool verhuist (deels) naar voormalige Lutherschool

Geplaatst op: 13 juni 2024

De sinds vorig zomer leegstaande Maarten Lutherschool is in gebruik genomen door kindcentrum Ichthus. Directeur a.i. Ronald Verhoef vertelt daarpver: “Kindcentrum Ichthus blijft groeien, de afgelopen jaren zijn er steeds meer kinderen bij gekomen. Op de huidige locatie aan de Schoolstraat groeien we uit ons jasje.”

Extra ruimte zeer welkom

“Ik ben blij met de extra ruimte die er beschikbaar komt voor de kinderen en voor het personeel van ons Kindcentrum. Zo hebben we meer ruimte om samen te werken en zelfstandig te werken. De extra locatie aan de Burgemeester ten Veldestraat 36A die we nu nog dependance van Kindcentrum Ichthus noemen, biedt veel mogelijkheden. Onder andere het leerplein zal goed gebruikt gaan worden. De kinderen kunnen hier hun werk aan elkaar presenteren en zo nog meer van elkaar leren”, vertelt Verhoef.

Verhuizing

Donderdag 13 juni konden de kinderen hun eigen stoel alvast verhuizen en sfeer proeven. Vrijdag 14 juni zal de grote verhuizing zijn naar de drie nieuwe lokalen. Met behulp van ouders en kinderen is er in de afgelopen weken al veel voorbereid waarvoor. Op maandag 17 juni zullen de kinderen starten op de dependance van Kindcentrum Ichthus.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500