Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bewoner Vossestaart beroofd van sierraden door nepagent

Geplaatst op: 18 juni 2024

Een man die zich voordeed als agent heeft dinsdagavond sieraden gestolen uit een woning aan de Vossestaart. Dat gebeurde tussen 19.30 en 20.00 uur.

Er werd eerst telefonisch contact gelegd over de komst van een tweetal. Aansluitend kwam één van de mannen naar de woning waarna hij sierraden wegnam en wegrende. Meer informatie over wat zich heeft voorgedaan is op dit moment nog niet bekend.

De verdachte is rond de 25 jaar oud, heeft donker gekruld haar, heeft een getinte huidskleur en droeg een spijkerbroek met een zwart shirt. Mensen met camerabeelden uit de omgeving en/of tips kunnen de politie bereiken via 0900 8844.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500