Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorrondes kampioenschap pannavoetbal in Tagbos

Geplaatst op: 19 juni 2024

Deze zomer strijden jongeren in Zwartewaterland voor het eerst om de titel Panna Champion 2024. Het nieuwe Zwartewaterlandse voetbalkampioenschap is een initiatief van het jongerenwerk van Zwartewaterland. Jongeren van 8 tot en met 20 jaar kunnen meedoen aan het toernooi.

Bij pannavoetbal spelen de deelnemers op een klein veld met teams van twee personen. Tijdens het evenement in Zwartewaterland kunnen jongeren hun sportieve talenten ontwikkelen en laten zien.

Voorrondes

In drie verschillende leeftijdsgroepen wordt gestreden om de titel van Panna Champion 2024. Dat zijn de leeftijdscategorieën 8 tot en met 11 jaar, 12 tot en met 15 jaar en 16 tot en met 20 jaar. De voorrondes vinden plaats op drie locaties:

– 24 juli: Zwartsluis (sportkooi aan de Cingellanden 1)

– 25 juli: Hasselt (skatebaan naast de sporthal)

– 26 juli: Genemuiden (pannakooi in het Tagbos)

De beste teams uit de voorrondes plaatsen zich voor de finale. Die eindstrijd vindt plaats op 28 augustus in Hasselt. Dan wordt ook duidelijk welke teams en welke spelers de eerste Panna Champions worden van Zwartewaterland.

Aanmelden

Jongeren van 8 tot en met 20 jaar uit Zwartewaterland kunnen zich gratis aanmelden voor het evenement. Dit kan op de website www.gezondengelukkig.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500