Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Zwaag blijft aan als gemeentesecretaris

Geplaatst op: 26 juni 2024

Susan van der Zwaag blijft aan als gemeentesecretaris en algemeen-directeur van de gemeente Zwartewaterland. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Van der Zwaag vervult deze taken sinds 1 september 2023 al op interim-basis.

Van der Zwaag trad in september vorig jaar aan als interim-gemeentesecretaris. Ze volgde Sebastiaan Ruddijs op, die de overstap maakte naar de gemeente Noordenveld. In eerste instantie ging het om een tijdelijke functie tot september 2024.

Dit wordt nu omgezet in een vast dienstverband. Daarmee krijgt Zwartewaterland een gemeentesecretaris om de toekomst mee in te gaan. “De afgelopen maanden hebben we met onze organisatie ambities uitgesproken, waarmee ik graag aan de slag wil”, aldus Van der Zwaag. “Door de continuïteit te borgen, kunnen we in de komende jaren onze dienstverlening verder verbeteren.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500