Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Van mij voor jou’ koppelt goed doel aan opening winkel

Geplaatst op: 27 juni 2024

Aan de Langestraat wordt hard gewerkt aan ‘Van mij voor jou’. De nieuwe baby- en kinderkledingzaak opent woensdaf 3 juli de deuren voor genodigden, 4 juli gaan de deuren vanaf 10.00 uur open. In het kader van de opening wordt er door eigenaresse Anneke van Dijk een spectaculaire actie op touw gezet.

“Vaak krijg je bij het openen van een nieuwe winkel tal van leuke cadeaus. Maar wij willen graag wat terugdoen voor het Ronald McDonald kinderfonds. Toen onze zoon Tijl vaak in het ziekenhuis verbleef, hebben wij gebruik kunnen maken van het McDonald-huis. Dat voelde als een warm bad en daarom willen we heel graag wat terug doen”, vertelt Van Dijk.

Het Ronald McDonald Huis biedt een tijdelijke, gastvrije verblijfplaats voor families van zieke kinderen die in het ziekenhuis zijn opgenomen, zodat ze dicht bij hun kind kunnen blijven tijdens de behandeling. Deze huizen zorgen voor een omgeving waar families kunnen ontspannen en steun vinden bij elkaar in moeilijke tijden. “Voor deze organisatie gaan we geld inzamelen in de komende periode. Klanten krijgen bij iedere 15 euro een lootje cadeau of kunnen voor 2,50 euro een lot kopen in de nieuwe zaak”, vertelt Anneke.

Door loten aan de man te brengen, hoopt de kinderkledingzaak een mooi bedrag in te zamelen voor het eerdergenoemde doel. “Onze leveranciers hebben prachtige prijzen beschikbaar willen stellen. Zo is de hoofdprijs een dag meemaken als jonge ere-supporter van PEC, inclusief meelopen met spelers”, legt Anneke uit. Andere prijzen zijn bijvoorbeeld een vaas van Dutz, tientallen (merk)kledingsets en luxe pakketen

Van mij voor jou neemt het stokje over van Kitch en Koters en is gevestigd aan de Langestraat 9.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500