Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar Heutink viert gouden huwelijksjubileum

Geplaatst op: 4 juli 2024

Gerard en Ankie Heutink ontvingen donderdag bezoek van burgemeester Eddy Bilder. Hij feliciteerde hen met hun 50-jarig huwelijksjubileum dat zij woensdag mochten vieren.

Echtpaar Heutink leerde elkaar kennen in De Nachtweg. Gerard kwam uit Genemuiden en Ankie groeide op in Uffelte en Wezep. Het echtpaar bleef in Genemuiden wonen, waar Gerard actief was als administratief medewerker. Ankie werkte in vroegere jaren als modinette.

Samen ontvingen ze twee zonen en een dochter en inmiddels hebben ze ook 10 kleinkinderen. Nu er meer vrije tijd is houdt Gerard zich graag bezich met voetbal en de duivensport en mag Ankie graag lezen en puzzelen. Samen fietsen ze graag.

Volgende maand hopen ze het gouden jubileum in besloten kring te vieren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500