Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van mij voor jou opent deuren aan Langestraat

Geplaatst op: 4 juli 2024

Kinder- en babykledingzaak ‘Van mij voor jou’ is geopend. Woensdagavond kregen de drie kinderen van eigenaresse Anneke van Dijk een klein schaartje waarmee ze gezamenlijk het lint mochten doorknippen. Ook werden de eerste loten verkocht waarmee een speciale openingsactie van start ging.

“Vaak krijg je bij het openen van een nieuwe winkel tal van leuke cadeaus. Maar wij willen graag wat terugdoen voor het Ronald McDonald kinderfonds. Toen onze zoon Tijl vaak in het ziekenhuis verbleef, hebben wij gebruik kunnen maken van het McDonald-huis. Dat voelde als een warm bad en daarom willen we heel graag wat terug doen”, vertelt Van Dijk.

Het Ronald McDonald Huis biedt een tijdelijke, gastvrije verblijfplaats voor families van zieke kinderen die in het ziekenhuis zijn opgenomen, zodat ze dicht bij hun kind kunnen blijven tijdens de behandeling. Deze huizen zorgen voor een omgeving waar families kunnen ontspannen en steun vinden bij elkaar in moeilijke tijden. “Voor deze organisatie gaan we geld inzamelen in de komende periode. Klanten krijgen bij iedere 15 euro een lootje cadeau of kunnen voor 2,50 euro een lot kopen in de nieuwe zaak”, vertelt Anneke.

Door loten aan de man te brengen, hoopt de kinderkledingzaak een mooi bedrag in te zamelen voor het eerdergenoemde doel. “Onze leveranciers hebben prachtige prijzen beschikbaar willen stellen. Zo is de hoofdprijs een dag meemaken als jonge ere-supporter van PEC, inclusief meelopen met spelers”, legt Anneke uit. Andere prijzen zijn bijvoorbeeld een vaas van Dutz, tientallen (merk)kledingsets en luxe pakketen

Van mij voor jou neemt het stokje over van Kitch en Koters en is gevestigd aan de Langestraat 9.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500