Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Robertjan de Wilde aan de slag als directeur op Ichthusschool

Geplaatst op: 5 juli 2024

Robertjan De Wilde moet kindcentrum Ichthus weer op volle sterkte brengen. De nieuwe directeur start begin september met zijn functie in Genemuiden. De school verloor het afgelopen jaar veel personeelsleden, maar Accrete hoopt met De Wilde die problemen achter zich te laten.

“Na de zomervakantie heb ik er veel zin in om mijn bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van betekenisvolle en toekomstgerichte opvang & onderwijs op KC Ichthus”, vertelt Robertjan de Wilde.

De nieuwe directeur van Kindcentrum Ichthus woont samen met zijn gezin in IJsselmuiden. Naast werk en gezin vindt hij het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn op de omgeving. Op dit moment is hij raadslid in de gemeente Kampen namens het CDA. In zijn vrije tijd is hij onder andere te vinden als clubscheidsrechter bij de voetbalvereniging.

Hij werkt op dit moment bij Vivente als directeur in Zwolle en was direct gecharmeerd van de uitdaging in Genemuiden. Robertjan vult aan “Wie de zon wil laten schijnen binnen opvang en onderwijs voor personeel, kinderen, ouders en zichzelf, zal zelf de bron van warmte moeten zijn”.

Dank

Tijdens de werving hebben teamleden, kinderen en ouders/verzorgers een bijdrage geleverd aan prachtige wervingsfilmpjes. De vacature had een enorm bereik op sociale media, mede door de deelacties van medewerkers en ouders. Accrete is Ronald Verhoef als interim directeur dankbaar voor zijn inzet. Hij heeft afgelopen periode aardig wat voor de kiezen gehad met de extra locatie voor Kindcentrum Ichthus en het bezoek van de Inspectie, met beiden een goede afloop. Robertjan kan hierdoor na de zomervakantie een goede start maken volgens de school.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500