Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Onderzoek naar speel- en sportwensen De Greente

Geplaatst op: 11 juli 2024

Hoe moeten de speel- en sportplekken op De Greente eruit komen te zien? En welke wensen hebben de bewoners? Dat brengt de gemeente Zwartewaterland in beeld. Inwoners kunnen hiervoor een online vragenlijst invullen.

De gemeente Zwartewaterland gaat de speel- en sportplekken op De Greente aanpakken. In één keer neemt de gemeente alle plekken onder handen, zodat ze straks beter op elkaar aansluiten. De wensen van de buurtbewoners spelen daarbij een belangrijke rol.

Aan de hand van een online vragenlijst verzamelt de gemeente Zwartewaterland de wensen van de buurt. Daarvoor heeft de gemeente bij de verschillende speel- en sportplekken een QR-code opgehangen. De vragenlijst is ook beschikbaar via www.zwartewaterland.nl.

Door alle ideeën te verzamelen, wil de gemeente gericht aan de slag om de plekken te verbeteren. Het doel is om een gevarieerd aanbod te maken voor jong en oud.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500