Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Forelvissen

zaterdag 16 juni 2018 -08:00 - 17:00

Stichting Forelvissen Genemuiden organiseert ook dit jaar het bekende en inmiddels jaarlijkse forelvisevenement. Komende zaterdag kan er in de tweede kolk weer worden gevist voor het goede doel.  Dit jaar is het goede doel “Gerben tegen Lyme”.

De ziekte van Lyme is helaas in Nederland een niet erkende ziekte, waar vele artsen zich geen raad mee weten. Daarom moest er voor een goede behandeling worden uitgeweken naar Duitsland. Daar kon Gerben worden behandeld door middel van een stamceltherapie.

Sinds kerst 2017 is er een crowdfunding opgericht om te zorgen dat Gerben deze stamcelbehandeling van € 35.000 kon ondergaan. Na diverse acties, wil Stichting Forelvissen Genemuiden zich inzetten voor de jonge inwoner van Zwartewaterland. Gerben heeft inmiddels de stamcelbehandeling in Duitsland ondergaan. Door een genereus persoon is er voor het resterende deel een lening aangeboden, om Gerben zo snel mogelijk de behandeling te laten ondergaan, zodat zijn herstel kon gaan beginnen. Als dit niet was gebeurd, had hij moeten wachten tot oktober om de behandeling te laten starten.

 

Stichting Forelvissen Genemuiden wil er voor zorgen dat met dit evenement de lening kan worden betaald en de “Actie Gerben tegen Lyme” zich kan focussen op het herstel van de gezondheid van Gerben.

 

De kosten voor een dagdeel of een hele dag vissen bedragen:

Dagdeel €10,-

Gehele dag : €15,-

 

Tijdens het vissen zal de organisatie rond gaan met koffie/thee en frisdrank.

Tussen de middag kunt u op het terras genieten van een lekkere snack of een heerlijke bak patat.

Aan het eind van de middag tussen 17:00-17:30 is er weer de welbekende verloting, lootjes hiervoor kosten €0.50 per stuk.

Gegevens

Datum:
zaterdag 16 juni 2018
Tijd:
08:00 - 17:00