Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smoothies voor Serious Request

dinsdag 15 december 2015 -14:00 - 16:00

Esmee Woudstra uit Genemuiden en haar vriendin Aline uit Urk gaan samen met groentespeciaalzaak De Lange smoothies verkopen voor Serious Request. Beide meiden volgen de opleiding Onderwijsassistent van Landstede en moeten daarvoor de actie organiseren. Serious Request van 3FM zetten zich dit jaar in voor onderwijs aan kinderen in oorlogs- en conflictgebieden.

“We verkopen twee soorten smoothies, een groene en een rode versie. In de rode smoothie zitten aardbei, banaan en sinaasappelsap. In de groene smoothie zitten kiwi, spinazie, limoen, banaan en appelsap. U kunt bij ons doorgeven hoeveel en welke smaak smoothie u wilt”, aldus Esmee en Aline.

De smoothies zijn €2,50 per stuk. En 4 smoothies voor €9,-

“De smoothies kunt u dan op dinsdag 15 december ophalen bij de groentespeciaalzaak De Lange tussen 14:00 uur en 16:00 uur, waar wijzelf dan natuurlijk ook aanwezig zijn. Het liefst voor 11 december opgeven  hoeveel en welke smoothies u wilt, in verband met het klaarmaken. Natuurlijk kunt u op de middag zelf ook langskomen om smoothies te kopen!”

Helpen met geld inzamelen voor het goede doel? Mail dan naar het volgende mailadres hoeveel en welke smaak smoothie(s) u graag zou willen en zet uw telefoonnummer erbij. De meiden zijn bereikbaar via het mailadres:  Smoothie-seriousrequest@hotmail.com

Gegevens

Datum:
dinsdag 15 december 2015
Tijd:
14:00 - 16:00