Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Superzaterdag

zaterdag 29 november 2014 -10:00 - 17:00

‘Superzaterdag’ maakt winkelen in Genemuiden nog aantrekkelijker. De Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) zorgt vanaf nu een paar keer per jaar voor een bijzonder verrassende winkeldag. Op 29 november staat de eerste Superzaterdag op het programma. De winkels puilen dan uit van de verrassingen, aanbiedingen en bijzondere acts.

Elke MVG-winkelier bedenkt tijdens Superzaterdag iets bijzonders in zijn winkel. De exacte invulling van de dag wordt later bekend gemaakt, maar de binnengekomen plannen variëren van muziekoptredens en voorleessessies tot kleuradviezen, maken van smoothies en spectaculaire aanbiedingen.

Alle kopers maken bovendien kans op een dagdeel varen met De Vijf Gebroeders. Twaalf mensen mogen in het voorjaar een ochtend meevaren met het turfschip en de hoofdprijs is een middag varen met elf vrienden of familieleden. Een ander onderdeel van de Superzaterdag is een Pietenactie: de leukste Piet maakt kans op een mooie prijs.

29 november is niet voor niets de eerste Superzaterdag. De nieuwe supermarkten van Genemuiden zijn dan voor het eerst op een zaterdag open. Een mooie nieuwe stap voor winkelstad Genemuiden. Daarnaast is Superzaterdag de start van feestmaand december.

Kijk ook op www.winkeleningenemuiden.nl

Gegevens

Datum:
zaterdag 29 november 2014
Tijd:
10:00 - 17:00