Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verkoopdag Muiderheim

zaterdag 19 mei 2018 -10:00 - 14:00

Op DV zaterdag 19 mei wordt er op  Muiderheim in Genemuiden de jaarlijkse ontmoetings- en verkoopdag van de Stichting Adullam gehouden. Muiderheim is een woon- en werkvoorziening, welke een van de tehuizen is van de landelijke Stichting Adullam Gehandicaptenzorg. Muiderheim is sinds 2011 in Genemuiden gehuisvest en nu ruim een jaar op een prachtige nieuwe locatie. Op de woonvoorziening huisvesten we de bewoners en overdag zijn ze op de werkvoorziening bezig of ze bezoeken een school in de regio. 

Op deze dag zal er van alles te koop zijn zoals:  slaatjes, advocaat, taart, koeken, kaas, fruit, krentenbrood,  boeketten, warme- en koude vis, boeken, speelgoed, worst, etc. Er zijn zithoekjes voor  koffie/thee en etenswaren op het terrein gecreëerd zodat u de middagmaaltijd hier ook gerust kunt gebruiken. Voor de kinderen zullen er diverse activiteiten zijn!

De aanvang is om 10.00 uur en de verkoopdag duurt tot 14.00 uur. Met uw komst geeft u er blijk van dat u meeleeft met, en geïnteresseerd bent in het werk onder onze gehandicapten.

Gegevens

Datum:
zaterdag 19 mei 2018
Tijd:
10:00 - 14:00