Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GS Wood opent showroom aan de Nylonstraat

Geplaatst op: 19 april 2018

Tekst Erik Driessen, foto's Tineke Buitink (Breman.net)

Inloopkasten en schuifdeuren in alle soorten en maten zijn vanaf nu ook bij GS Wood verkrijgbaar. Het bedrijf van Gerben Schinkel verhuisde onlangs naar Nylonstraat 13a waar nu een mooie showroom gevestigd is. Daar zijn ook de steigerhoutmeubelen van het bedrijf te zien.

Schinkel werkt al dertien jaar zelfstandig onder de naam Schinkel Bouw. Met de toenemende populariteit van steigerhout startte hij zeven jaar geleden ook GS Wood. Met een overname van een deel van het assortiment van Hubo van Dijk zijn de diensten en producten van GS Wood nu verder verbreed.

“Als we voor particulieren of bedrijven werkten, kregen we regelmatig de vraag of we ook kasten of deuren konden leveren. Daarvoor verwees ik altijd door naar Hubo.  Van Dijk maakte veel maatwerk producten, zoals maatwerk kasten, inloopkasten en schuifdeuren op maat. Dat deel van zijn assortiment hebben wij nu overgenomen, waardoor we klanten nog beter kunnen helpen. Hubo van Dijk maakte ook veel houten displays voor onder meer de tapijtindustrie. Daarvoor zijn wij nu ook het adres.”

En ondertussen blijft de vraag naar steigerhout.  “Dat leek eerst een hype, maar is uitgegroeid tot een blijvertje. Onze specialiteit ligt in op maat gemaakte steigerhout meubelen voor binnen, hoewel we natuurlijk ook tuinmeubels kunnen leveren. Daarnaast is de zakelijke markt belangrijk voor ons”, vertelt Schinkel. Want ook bedrijven vallen voor mooi steigerhouten kantoormeubilair.

In de showroom aan de Nylonstraat zijn alle producten van GS Wood overzichtelijk opgesteld. Maak voor een bezoek aan de showroom een afspraak via 0615040995.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500