Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda

Algemene informatie - Genemuiden Actueel

Genemuiden Actueel is de nieuwssite van Genemuiden. Jaarlijks bekijken 1 miljoen bezoekers het laatste nieuws uit Genemuiden en directe omgeving op deze site. Oprichter is Willem Timmerman. Met ongekende passie en energie maakte hij de site tot een begrip in Genemuiden. Na zijn onverwachte overlijden in december 2013 zette zijn team medewerkers de site voort. Erik Driessen nam Genemuiden Actueel in het vroege voorjaar van 2014 vervolgens over. Sinds de zomer van 2020 is Genemuiden Actueel opgenomen in de uitgeverij Jansema Media.

Genemuiden Actueel is een site voor en door alle Genemuidenaren. Wij besteden zes dagen per week aandacht aan alle aspecten die Genemuiden tot zo’n boeiende gemeenschap maken. Dat doen we met een team van een kleine tien verslaggevers, redacteuren, fotografen en mensen die op een andere manier een bijdrage leveren. De hoofdredactie erkent en hanteert de Bijbel, Gods Woord, als richtsnoer. Voor alle genoemde data op deze website geldt Deo volente.

Adverteren op Genemuiden Actueel? Voor een relatief klein bedrag bereikt u een grote doelgroep. Mensen die dichtbij uw bedrijf of winkelen wonen en die dus uw directe doelgroep vormen!Met een team aan tekstschrijvers, fotografen en cameramensen kunnen wij ook op een bredere manier iets voor u betekenen. Mail naar info@genemuidenactueel.nl voor meer informatie of bel met 06- 3607 3878 (Robert W. Jansema)