Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juli 2020
Agenda

Algemene informatie

Genemuiden Actueel is de nieuwssite van Genemuiden. Jaarlijks bekijken 1 miljoen bezoekers het laatste nieuws uit Genemuiden en directe omgeving op deze site. Oprichter is Willem Timmerman. Met ongekende passie en energie maakte hij de site tot een begrip in Genemuiden. Na zijn onverwachte overlijden in december 2013 zette zijn team medewerkers de site voort. Erik Driessen nam Genemuiden Actueel in het vroege voorjaar van 2014 vervolgens over.

Genemuiden Actueel is een site voor en door alle Genemuidenaren. Wij besteden aandacht aan alle aspecten die Genemuiden tot zo’n boeiende gemeenschap maken. Dat doen we met een team van meer dan tien verslaggevers, redacteuren, fotografen en mensen die op een andere manier een bijdrage leveren. Ook interesse om voor Genemuiden Actueel te werken? Neem gerust contact met ons op.

Adverteren op Genemuiden Actueel? Voor een relatief klein bedrag bereikt u een grote doelgroep. Mensen die dichtbij uw bedrijf of winkelen wonen en die dus uw directe doelgroep vormen!Met een team aan tekstschrijvers, fotografen en cameramensen kunnen wij ook op een bredere manier iets voor u betekenen. Mail naar info@genemuidenactueel.nl voor meer informatie of bel met 06 – 101 62 006.

Genemuiden Actueel is eigendom van De Tekstkenner. De Tekstkenner is de tekstschrijver in de regio Zwartewaterland, Zwolle en Steenwijkerland. Wij werken voor bedrijven, overheden, kranten, magazines en websites. Ook voor betaalbare videoreportages is De Tekstkenner het juiste adres.