Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2019
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Boudesteyn doet de Samenloop voor Hoop

Geplaatst op: 16 mei 2018

Een team van Boudesteyn loopt op zaterdag 26 mei mee met de Samenloop voor Hoop in Zwolle. “Help mee en sta ook stil bij kanker. Met ons Boudesteyn team willen wij ons steentje bijdragen voor onderzoek naar genezing van deze nare ziekte. Iedere bijdrage helpt. Dus ook onze stappen zullen bijdragen aan het grote doel! Genezing voor allen”, aldus het team.

“En gelijk willen wij aandacht vragen voor een oud collega: John Visscher. Hij strijdt sinds 2010 tegen darmkanker. Een voorbeeld voor velen hoe hij hier mee om gaat. Wij willen dus geld op halen voor het onderzoek maar ook aandacht voor www.JohnStrijd.nl. Wilt u mee helpen en ons steunen? Doneer dan via: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/wedothewalkoflife. 

Gepubliceerd door Erik Driessen