Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roemenië-gangers organiseren barbecue

Geplaatst op: 18 juni 2018

Op D.V. donderdag 19 juli a.s. vertrekt een groep jongeren naar Roemenië. “In Roemenië organiseren wij een VBK voor de kinderen en gaan we bij 4 arme gezinnen diverse verbouwing- en schilderwerkzaamheden uitvoeren. De voorbereidingen zijn in volle gang, nog iets meer dan een maand en dan zitten wij in Roemenië! U kunt ons straks volgen via onze blog: http://roemenie2018.waarbenjij.nu/  en facebook pagina: Jongerenreis Roemenie”, laat de groep weten.

Voordat zij vertrekken houden de deelnemers een barbecue voor al  familie, vrienden, bekenden en andere belangstellenden. De BBQ vindt plaats op D.V. zaterdag 14 juli 2018. “Vanaf 17.00 uur is er vrije inloop en bent u welkom bij het Hervormd Centrum. De jongeren zullen ervoor zorgen dat u geniet van een hapje en een drankje.  De kosten van de barbecue zijn € 12,50 voor een volwassene en 7,50 voor een kind. Opgeven kan t/m vrijdag 6 juli via roemenie2018@hotmail.com of vul de flyer in op de website www.hervormdjeugdwerk.com. Deze kunt u inleveren in het hervormd centrum. Geef u op! En terwijl u eet, steunt u het goede doel!”

Taartenactie

“U kunt nog steeds taarten bestellen! Voor 10,- heeft u een lekkere appel-, kwark-, advocaat/Bastogne- en/of monchoutaart in huis. Ook kunt u ons sponsoren. Wilt u ons financieel steunen? U kunt het geld overmaken naar: IBAN NL24RABO0323320023 t.n.v. Hervormde gemeente Genemuiden o.v.v. gift Roemeniëreis 2018. Hartelijk bedankt voor uw steun!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500