Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 februari 2019
Agenda
Leap studio

Pieper Horizon blij met onderscheiding

Geplaatst op: 20 juni 2018

De Pieper Horizon aan de Kamperzeedijk heeft een fraaie onderscheiding gekregen: de accommodatie is uitgeroepen tot de op een na beste bed and breakfast van Nederland. Dit gaat dan om de categorie met vier tulpen. De Pieper Horizon was met twee andere genomineerd, waarbij een accommodatie in Den Haag uiteindelijk met de hoogste eer ging strijken. Desondanks is het ‘feest’ in de Pieperpolder, zegt eigenaresse Spijker op Facebook.

De Pieper Horizon is een van de zeven bed en breakfasts in deze regio met vier tulpen. De Ruigehof in Sint Jansklooster is samen met een bed and breakast in Staphorst de enige met vijf tulpen. De Ruigehof wordt gerund door ex-Genemuidense Eenkhoorn.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Pieper Horizon blij met onderscheiding

  1. Meike van Ommeren schreef:

    Te gek familie Spijker! Gefeliciteerd!!

  2. familie Spijker van harte gefeliciteerd ! Er komen vast wel tulpen bij! Ik hoop dat veel mensen bij jullie een plezierige tijd zullen hebben.

Comments are closed.