Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 februari 2019
Agenda
Leap studio

Vaderdagactie MVG stijgt naar grote hoogte

Geplaatst op: 21 juni 2018

De Vaderdagactie van Middenstand Vereniging Genemuiden stijgt letterlijk en figuurlijk naar grote hoogte. Maar liefst 730 inzendingen kregen de Genemuider winkeliers binnen. En daaruit zijn ondertussen twintig vaders geselecteerd die op 21 juli vanaf Vliegveld Teuge een prachtige rondvlucht gaan maken.

“Geweldig”, zegt de organisatie over het aantal inzendingen. Dat ze een mooie prijs hadden weg te geven was duidelijk, maar op zoveel reacties was niet gerekend. Zonen en dochters nomineerden massaal hun vader die ‘hen had leren vliegen’. En daaruit heeft de MVG ondertussen twintig winnende vaders kunnen aanwijzen.

Die gaan op 21 juli met de ondertussen bekende Onlinebus.nl naar het vliegveld in Gelderland. Eigenaar Bart Knap van de Albert Heijn heeft de bus beschikbaar gesteld. Ook dankzij Slagerij van de Weg en MAF Piloten was deze actie mogelijk. De winnende vaders maken deze zomerse zaterdag een rondvlucht en komen ook over Genemuiden. Partners en andere medereizigers kunnen tegen een gereduceerd tarief (47,50 euro) ook meevliegen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen