Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marco by night in Bovenkerk, Kampen

Geplaatst op: 20 augustus 2018

foto: Erik Eenkhoorn

KAMPEN – Marco den Toom zal 29 augustus de woensdagavond orgelserie in de Bovenkerk in Kampen afsluiten. Dit orgelconcert begint pas om 21.30 uur! Hoe later op de avond… Juist, u kunt het zelf aanvullen. Marco zal onder andere werken spelen van Van Vliet, Archer en Den Toom. Verder zal hij op deze avond de hele Suite 1 in f-minor van William Ralph Driffill uitvoeren. Een machtig werk!

Op deze laatste avond ook van harte welkom! Toegangsprijs is 10 euro p.p. Na afloop van elk concert is links onder het orgel koffie, thee of fris te verkrijgen à € 1,50. Verder zal er na afloop een lekkere snack zijn! De deuren van de kerk gaan 21.00 uur open. Toegangsprijs is 10 euro! Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Hartelijk welkom! Meer info: www.marcodentoom.nl

Marco den Toom (1978) studeerde orgel aan het Utrechts Conservatorium en bij Herman van Vliet, Charles de Wolff, Klaas Jan Mulder en Jacques van Oortmerssen. Al snel na zijn vakopleiding bouwde hij een carrière op als zelfstandig musicus. Zijn musiceren kenmerkt zich door een eigenzinnige maar vooral ook spontane aanpak. Naast zijn liefde voor het orgel – en zijn missie dit instrument te populariseren – heeft hij zich muzikaal weten te ontplooien tot een breed inzetbaar musicus.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500