Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Seizoen Overtoom is van start

Geplaatst op: 14 september 2018

Met een mooie kick off-avond is het seizoen in d’ Overtoom van start gegaan. Dat was voor belangstellenden meteen een moment om onder de indruk te raken van wat er allemaal gebeurt in het verenigingsgebouw. Werkelijk achter elke deur waren vrijdagavond activiteiten.

De veelzijdigheid daarvan was meteen bij de opening al te merken. Bij de trompetleerlingen van Maurice van Dijk stond een van de muzikanten met een judopak aan. Dubbele afspraak op vrijdag. Ook burgemeester Bilder wees daarna op de vele activiteiten die in d’ Overtoom plaatsvinden. Het is een ‘kloppend hart’ van een toch al bruisend verenigingsleven in Genemuiden, aldus Bilder. Zijn agenda voor vrijdagavond liet dat ook al zien, want de burgemeester moest na de afspraak in d’ Overtoom door naar Eikoerei in het hervormd centrum en de nachtwacht aan de Kamperzeedijk.

Bezoekers konden vrijdagavond in d’ Overtoom terecht voor een veelheid aan sporten, van tafeltennis tot judo en kickboksen. Ook was er bijvoorbeeld een stand met een afslankcursus van EGA en werd de expositie van gitarist/schilder Erik Neimeijer geopend. Buiten trok de Mobstacle van de Survival Brothers veel belangstelling. Dat sterkt de initiatiefnemers voor een echte survivalbaan in Genemuiden vermoedelijk weer in de gedachte dat er in een ‘markt’ is voor de survivalsport.

Met de bekende klassiekers in het Overtoom-programma wordt het de komende maanden ongetwijfeld weer druk in het gebouw. Wel is de organisatie nog op zoek naar een nieuw evenement.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500