Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 juni 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Palet behaalt VGO-keurmerk

Geplaatst op: 17 september 2018

Palet Vastgoedonderhoud heeft het VGO-certificaat behaald. Als een van de weinige bedrijven in deze regio is het bedrijf in het bezit van dit toonaangevende keurmerk. Het VGO-keur is een uitgebreide toets waarin diverse zaken aan de orde komen. Zo moeten de solvabiliteit en rentabiliteit in orde zijn. 

Een ander aspect voor het VGO-keurmerk is het werken conform de RGS-Leidraad. De RGS werkwijze is een stabiele, duurzame manier om zekerheid en garanties voor de toekomst vast te leggen. Door gezamenlijk op voorhand een kwaliteitsniveau te bepalen en aanvullende afspraken te maken wordt de opdrachtgever ontzorgd. Er worden diverse scenario’s geschreven en er wordt een MJOP (meerjarenonderhoudsplan), inclusief een netto-contante-waarde (NCW) berekening gemaakt. Uiteindelijk zal na de oplevering het object meerder jaren gemonitord blijven zodat niemand voor verassingen komt te staan.  Om dit te kunnen garanderen werkt Palet samen met diverse ketenpartners.

Bij de uitgevoerde RGS projecten word altijd een klant/bewonerstevredenheid-onderzoek uitgevoerd. Een van de bepalingen voor het VGO-keur is dat deze onderzoeken met een grote klanttevredenheid worden uitgevoerd. Ook hierin is Palet zeer goed beoordeeld.

Gepubliceerd door Erik Driessen