Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Palet sponsort opnieuw marathonploeg

Geplaatst op: 7 oktober 2016

Palet Schilderwerken is komend seizoen voor het vijfde op een volgende jaar hoofdsponsor van schaatsploeg welke actief is op het landelijke hoogste niveau marathon- en langebaanschaatsen bij de dames.  

Team Palet Schilderwerken (teampalet.nl) bestaat dit jaar uit Ineke Dedden (Wanneperveen), Elma de Vries (Meppel), Imke Vormeer (Meppel) en Nicky van Leeuwen (Rijssenhout). Het schaatsseizoen start 15 en 16 oktober in Deventer met een langebaanwedstrijd om de Holland Cup. De eerste landelijke marathon is op zaterdagavond 22 oktober in Amsterdam.

Komend seizoen zal Team Palet Schilderwerken ook met een opleidingsteam starten welke actief is in de Regio Noordoost Marathons en de landelijke Regiotop marathons. Het opleidingsteam bestaat uit Demi van Benthem (Ens), Annet Noppert (Scharsterbrug), Daphne Alderts (Sint Nicolaasga) en Sterre Jonkers (Emmen).

De landelijke spreiding van de marathonwedstrijden sluit goed aan bij het werkgebied van de schilders uit Genemuiden. Palet Schilderwerken is al zeven jaren actief in het dames marathonschaatsen. De eerste twee jaar als subsponsor en nu voor het vijfde seizoen als hoofdsponsor van een marathonteam. Daarmee is Palet Schilderwerken één van de langst zittende sponsors in het marathonschaatsen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500