Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Anders dan Normaal in DOS

zaterdag 21 maart 2015 -18:00 - 21:00

Voor wat betreft muziek in een café is de keuze heel breed, de ene keer is het trendy en de andere keer wordt er weer veel piratenmuziek aangevraagd. Zo is er nu weer veel vraag naar de smartlappen en de meezingers en, wanneer ons plaatselijke stemmingskoor “Anders dan Normaal” door de speakers klinkt gaan de kelen van zelfs de hedendaags jeugd ver open. Dat bracht men bij DOS op het idee om het koor uit te nodigen om hun klanken maar eens live te gehore te brengen.

De heren zouden hun naam geen eer aan doen om voor deze gelegenheid het eens anders dan normaal te doen. Zoals ze gewend zijn staan ze normaal op een verhoging naast elkaar, dit optreden gaan ze verspreid door het café zitten en doet men net alsof ze te gast zijn, en zijn ze als het ware de gangmakers. Want ze gaan er wel vanuit dat ze niet de enige zijn en dat er uit volle borst wordt meegezongen. Zo is eigenlijk dit koor ook ontstaan, spontaan meezingen in het café met de straatliedjes van vroeger.

Op zaterdag 21 maart 18:00u is het zover, dan kunt u onder het genot van een heerlijke consumptie uw keel goed vochtig houden en uw zangkunsten meten met de mannen van “Anders dan Normaal” Bij Dos zijn ze er van overtuigd dat het beregezellig wordt en wanneer de stembanden van het koor rust verdienen, hebben ze Mike Weber gevraagd de heren af te lossen. Mike is een zanger die, hoe kan het ook anders dan op zo’n dag, bekend is met het Nederlandstalige lied. Zo komen vanaf 22:00u de liedjes van Wolter Kroes, André Hazes en Guus Meeuwis ook nog eens voorbij en kunnen de gasten die er maar geen genoeg van kunnen krijgen tot in de late uurtjes doorgaan met zingen.

Gegevens

Datum:
zaterdag 21 maart 2015
Tijd:
18:00 - 21:00