Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avond over slapeloosheid

woensdag 24 februari 2016 -19:30 - 21:00

Niemand moet eraan denken om langere tijd slecht te slapen. Toch overkomt het veel mensen: een derde van de Nederlanders heeft slaapproblemen. Vaak zonder dat er een medische reden voor is. Gelukkig is aan slapeloosheid veel te doen. Daarover gaat de informatieavond op woensdagavond 24 februari in De Meente in Genemuiden.

 

Op deze avond vertelt Annemiek Mooiweer uit Zwartsluis wat slaap is en hoe je er invloed op kunt uitoefenen, met daarbij tal van tips om je slaap te verbeteren. Onderwerpen die de revue zullen passeren zijn onder meer slaapgewoonten, slaap en leeftijd, (belemmerende) gedachten over slaap en de invloed van voeding. Er zal daarnaast alle gelegenheid zijn voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

 

Annemiek Mooiweer begeleidt vanuit haar praktijk Mooiweersverandering  mensen met slaapproblemen, stressgerelateerde klachten en burn-out. Zij is aangesloten bij een landelijk netwerk van slaapcoaches.

 

De avond is behalve voor mantelzorgers ook toegankelijk voor andere belangstellenden.

Inloop vanaf 19.00 Start programma 19.30 uur. Kosten 2 euro .

Voor informatie en opgave kunt u terecht bij Lia Ruitenberg Mantelzorg/Welzijnsconsulent . l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955

 

Gegevens

Datum:
woensdag 24 februari 2016
Tijd:
19:30 - 21:00