Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brommersprint

vrijdag 5 mei 2017 -20:00 - zaterdag 6 mei 2017 -17:00

De brommersprint Genemuiden is al jaren de grootste sprint van Nederland. Dit jaar heeft de organisatie er nog een tandje bijgezet. Het programma op zaterdag 6 mei zit bomvol racespektakel en op vrijdag 5 mei start het evenement met een muzikaal feestprogramma in de tent aan de Randweg. De lokale coverband ‘Uncle John’ en Dj’s Klaas en Guido zorgen voor een feestelijke aftrap van de brommersprint 2017.

Op de traditionele brommersprint-zaterdag is er veel te doen op en aan de Randweg. Het programma is samengesteld voor een breed publiek, van jong tot oud. De snelste sprinters vanuit binnen en buitenland vormen weer de rode draad van het programma en zullen om 11.00uur van start gaan. In de pauzes kunnen de toeschouwers genieten van stunts van stunteam Katana uit België.  Dit team van professionele motor-stunters (uit de bekende Bleuk stal) staan bekend om hun spectaculaire en gewaagde stunts op hun bloedsnelle Suzuki machines.

Op het terrein langs de randweg wordt dit jaar een heus Racedorp ingericht. In dit racedorp worden demo’s gegeven door het  ‘D.A.T.’ raceteam uit Genemuiden, tractorpull-team ‘The Judge’ en ‘The Navigator’.  Er zullen verschillende snelle en zeldzame auto’s worden tentoongesteld. Ook zal Dakar-coureur Jasper Riezebos weer van de partij zijn met zijn rallymotor. Hij zal naast het delen van zijn Dakar verhalen ook een aantal demonstraties geven. Voor de jongere raceliefhebbers is er dit jaar een quadbaan en zijn er uiteraard springkussens.

Naast al het racevermaak wordt er voor het aanwezige publiek ook een Mei-markt georganiseerd met een breed aanbod van producten. Geïnteresseerde (middenstand) verkopers kunnen zich aanmelden middels een mail aan: henriettebeens@outlook.com

De organisatie nodigt iedereen van harte uit voor de Brommersprint 2017! Vrijdag 5 mei is de tent open vanaf 20.00uur. Toegang is gratis en alleen voor 16 jaar en ouder. Zaterdag 6 mei start het programma om 11.00uur. Toegang is 2,- euro (t/m 12 jaar gratis)  Meer informatie is te vinden op www.brommersprint-genemuiden.nl

Gegevens

Begin:
vrijdag 5 mei 2017 -20:00
Einde:
zaterdag 6 mei 2017 -17:00