Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cultcafe met Dolf Ruesink

maandag 13 maart 2017 -20:00 - 22:00

Op maandag 13 maart komt journalist Dolf Ruesink naar d’ Overtoom om te vertellen over zijn boeiende en soms ook spannende ervaringen! Ruesink is al 40 jaar journalist bij de Twentse Courant Tubantia.  In die jaren heeft hij gesprekken met bekende wereldleiders, popsterren, sporters en politici. Ruim 60 van deze verhalen heeft hij opgenomen in zijn boek “Op het uitgelezen moment”.

In zijn loopbaan heeft Ruesink interviews gehad met politici als Gorbatsjov, Al Gore, Geert Wilders, Mark Rutte en Pim Fortuyn. Onder andere The Rolling Stones, the Eagles, ZZ Top, Fleetwood Mac en zijn streekgenoten Normaal hebben bij hem aan tafel gezeten. In dit eerste Cultcafé zal Dolf vertellen over zijn ontmoetingen, met grappige anekdotes en soms bizarre details!

De avond bestaat uit 2 thema’s; Voor de pauze ‘muziek’, na de pauze ‘politiek’. Bij dit laatste thema zal hij ook ingaan op de actualiteit, 15 maart zijn immers Tweede Kamer verkiezingen. De weken voorafgaand aan zijn bezoek aan ons ontvangt Ruesink elke dag een lijsttrekker. Op 13 maart zal hij ‘heet van de naald’ hierover vertellen! De aanvang is 20.00 uur, u bent welkom vanaf 19.00 in het café van d’ Overtoom. Toegang is gratis!

Cultcafé is een initiatief van d’ Overtoom. Partners voor de komende bijeenkomsten zijn SCEG en Genemuiden Actueel. Voor het nieuwe seizoen zal 1 keer per maand een maandagavond in teken staan van een interessante verteller of een boeiende film. Ideeën voor het Cultcafé horen we graag!

Gegevens

Datum:
maandag 13 maart 2017
Tijd:
20:00 - 22:00