Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Info avond Jeugdhonk

donderdag 13 oktober 2022

Jeugdhonk 3:16 houdt donderdag 13 oktober een open informatie avond. Iedereen kan hier kennismaken met het jongerenwerk in ’t Olde Staduus. Inmiddels bestaat Jeugdhonk 3:16 alweer 9 jaar. Sindsdien komen jongeren er in het weekend langs om gezellig bij te praten, een spel te doen, of gewoon even te chillen. Het Jeugdhonk wordt gedraaid door vrijwilligers.

“Op dit moment hebben we 8 teams van 2 personen die het jeugdhonk draaiende houden. Daar zijn we blij en vooral dankbaar voor. Want samen mogen en kunnen we iets betekenen voor deze jongeren! Jongeren die in deze tijd meer dan ooit behoefte hebben aan contact. Contact waarin ze echt gezien worden”, vertelt Erna Last.

Maar, hoe is het jeugdhonk eigenlijk ontstaan? En wat is de missie van het jeugdhonk? En wat is de ervaring van de (oud)medewerkers en waar liggen kansen voor de toekomst? Hoe werft men bijvoorbeeld nieuwe medewerkers? Over deze dingen willen vrijwilligers graag spreken op 13 oktober tijdens de open avond. De inloop is vanaf 19.30 uur met koffie en thee. De avond start om 20.15 uur. De avond wordt gehouden in de Trouwzaal in ’t Olde Stadhuus.

Medewerkers, oud-medewerkers en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Gegevens

Datum:
donderdag 13 oktober 2022