Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jublieumconcert Harpe Davids

vrijdag 17 april 2015

2015 is voor Genemuider Mannenkoor Harpe Davids een jubileumjaar. 10 jaar geleden werd het koor opgericht. De jaren hierna zijn de fases van start, opbouw en groei doorlopen. Jaren vol muzikale activiteiten zoals de wekelijkse repetities op maandagavond, stemoefeningen, uitvoeringen (ver weg en dichtbij) en verschillende cd-opnames. Maar ook zaken als verkoopacties, samenbindende activiteiten, (leden)vergaderingen en introductie van de nieuwe website zijn de revue gepasseerd. In de achterliggende jaren bleek dat er een stevige onderlinge band bestaat tussen de koorleden. Lief en leed werden gedeeld. Bovenal werd veel voldoening gehaald uit het samen bezig zijn met een gezamenlijke muzikale interesse. Rode draad in deze jaren is het zingen van de psalmen en gezangen tot Gods eer, Hij die een stem gaf om te zingen.
Om dit bijzondere jaar te gedenken en te vieren houdt Harpe Davids D.V. vrijdagavond 17 april aanstaande een jubileumconcert in de Grote of Stephanuskerk in Hasselt. Tijdens deze avond zal er naast koorzang ook ruimte zijn voor samenzang. Ook enkele instrumentalisten zullen medewerking verlenen. De leiding van deze avond zal in handen zijn van dominee C. Hogchem. Aanvang is 20:00 uur. Oud-leden, wellicht toekomstige leden, belangstellenden kortom iedereen van harte welkom!
Bovendien zal de op 27 februari jl. opgenomen Psalm cd met bovenstem gepresenteerd worden. Deze CD kan nu al besteld worden in de webshop op www.harpedavidsgenemuiden.nl . Op deze website staat alle informatie over het koor. Ook voor de concertagenda, sfeerverslagen en foto/video-impressies kan men daar terecht. Zie ook dit artikel.

Gegevens

Datum:
vrijdag 17 april 2015

Locatie

Grote of Stephanuskerk
Hasselt,